Home / archiefcentraal / kleuterdans bij gymnastiekvereniging ommen

kleuterdans bij gymnastiekvereniging ommen

Gymnastiek Vereniging Ommen start met een dansgroep speciaal voor kleuters van 4 tot 6 jaar. Op 3 maart van 12.30 tot 13.30 uur vindt de eerste les plaats.

Tijdens de dansles kunnen de kinderen lekker bewegen en dansen op hippe kinderliedjes en bekende nummers van televisie. Het is voor GVO voor het eerst dat het kleuterdansuur plaatsvindt, maar voorzitter Marjon Wessel is alvast erg enthousiast: “We hebben gemerkt dat er vraag naar is, maar kregen aanvankelijk de organisatie niet rond. We moesten een goede leidster vinden en dan ook nog een vrij uur in de Slaghen plannen. Dat is nu gelukt en ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes gaat worden”. Hoewel de les volgens Wessel vooral meisjes zal aanspreken zijn jongens ook welkom.

In Christi Jansman zegt GVO een betrokken dansjuf te hebben gevonden die op een goede manier invulling kan geven aan de danslessen. Jansman is student aan de CALO en speciaal geinteresseerd in bewegen met kleuters. “Dansen en verantwoord bewegen stimuleert de coördinatie van kleine kinderen, en door het aanleren van bepaalde pasjes worden ze geestelijk ook uitgedaagd. Maar het moet toch vooral heel leuk voor ze zijn” aldus de enthousiaste dansjuf. Ze kan daarbij gebruik maken van alle materialen waarover de gymvereniging kan beschikken zoals de grote spiegel, pionnen of gewoon een springtouw.

Meer informatie via christijansman@hotmail.com of www.gvo-ommen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.