kijkje achter de deuren van de imminkhoeve

Stichting Vakantiecentrum Imminkhoeve bestaat dit jaar 40 jaar. Omdat er nog steeds mensen zijn die niet weten wat er nu precies gebeurt achter de deuren van de Lemeler vakantieboerderij, houdt de stichting op 17 en 18 februari Open Dagen.

Tijdens deze Open Dagen is niet alleen de Imminkhoeve geopend, maar ook de Ommer locatie Het Laarhuus, die is gevestigd in het voormalige Larcom-pand naast het station. De twee vestigingen zijn op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers op hun gemak rondkijken in deze luxe vakantiecentra voor mensen met een handicap.

Als voorproefje op het 40-jarig jubileum dat in juni groots zal worden gevierd, zijn er naast een diapresentatie over de opkomst en bloei van het vakantiecentrum, op beide locaties optredens van een mannenkoor, een klompenmaker en een goochelaar.

Op zaterdagmiddag is er om 13.30 uur op de Imminkhoeve een optreden van de Bazieo-band, een harmonieorkest bestaande uit muzikanten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wie van ver komt en een lunch wil gebruiken op de Imminkhoeve kan zich hiervoor opgeven per mail via s.oosterhof@imminkhoeve.nl of via (0572) 331284.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.