Home / archiefcentraal / jubileumdansshow asc gym en dance

jubileumdansshow asc gym en dance

De afdeling Dance van ASC Gym en Dance geeft op zaterdag 3 maart een show om het 50-jarig jubileum van afgelopen jaar te vieren. De show in de Trefkoele begint om 19.30 uur. De kaartverkoop start om 18.30 uur. De entree voor kinderen tot en met 12 jaar is 2,50 euro en voor bezoekers vanaf 13 jaar en ouder bedraagt de entree 4,50 euro.

“Omdat ASC Gym en Dance afgelopen jaar 50 jaar bestond als vereniging, de dansafdeling is overigens later opgericht, pakken we eens lekker uit” geeft Pauline Satter aan. Zij is dansleiding en een van de organisatoren van deze show. “Herinnert u zich bijvoorbeeld de Riverdance of de Smurfenhouse nog?”

Alle leden van ASC Dance komen voorbij deze avond. Kidsdance, Streetdance, Selectie, Zumba en hiphop, we hebben een breed aanbod in danslessen. ASC heeft de vele shows, demonstraties en danswedstrijden gedaan. Het mooiste en beste hieruit wordt door de huidige leden geshowd.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.