jubilerend excelsior getrakteerd op taart

Kleinkoor Excelsior uit Ommen bestaat 85 jaar. Ter ere van deze mijlpaal trakteerde bakker Patrick Notmeijer van Bakkerij Koggel de zangers en zangeressen van het koor op taart.

Veel inwoners van Ommen en omgeving zijn lid of lid geweest van dit koor. Vanuit Excelsior is onder andere het Bachkoor ontstaan en in hoogtijdagen waren er meer dan 100 leden. De jaarlijkse uitvoeringen werden zeer goed bezocht. “Ook nu hebben we een zeer enthousiast koor met een geweldige dirigente,” aldus koorlid Gerrie de Man.

Mensen die een keer met het koor mee willen zingen zijn op donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur welkom in de Julianaschool in Ommen. Kleinkoor Excelsior is in het bijzonder nog op zoek naar sopranen en tenoren. Meer informatie via www.kleinkoorexcelsiorommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.