jongen 16 overleden na aanrijding op n48

Een 16-jarige jongen uit Dedemsvaart is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een aanrijding op de N48. Het ongeluk gebeurde rond 1.40 uur op de kruising met de Maatschappijwijk, Een groep van drie jongens reed op de fiets vanuit Witharen in de richting van Dedemsvaart over de Maatschappijwijk. Bij de oversteek van de Maatschappijwijk over de N48 staken twee van de drie jongens de weg over. De derde persoon, een 16-jarige jongeman uit Dedemsvaart, kwam er vlak achteraan.

Bij het oversteken van de fietser van de N48 vond er een aanrijding plaats met een auto, bestuurd door een 43-jarige man uit Holten. De auto reed over de N48 en reed in de richting van Ommen. Bij de aanrijding kwam de 16-jarige jongen om het leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.