Home / archiefcentraal / jeugddienst social network

jeugddienst social network

Tegenwoordig zijn we er dagelijks druk mee… Tikken, porren, ‘vind ik leuk’, statusupdates, foto’s taggen, prikbordberichten plaatsen, een klaagtweetpic over weer een volle bus… Eigenlijk ook niet zo raar dat iedereen zo druk is. Wist je dat we zowat een kwart van ons internetgebruik aan Social Media besteden? De Jeugddienstcommissie van Nieuwleusen houdt zondag 4 maart een jeugddienst met als thema Social Media.

Het is eigenlijk heel bijzonder dat je 24/7 in contact kunt komen met al je vrienden, familie en kennissen. Waar je ook bent ter wereld; overal kun je in contact komen met elkaar. Alleen jammer dat er ook op dit gebied mensen zijn die er misbruik van maken.

Eigenlijk heeft er altijd al een sociaal netwerk bestaan. Een wireless network waar ieder mens op aarde mee in verbinding staat. Toch is er een verschil. Voor dat laatste netwerk heb je helemaal geen mobieltje nodig. Dat laatste netwerk werkt misschien wel het beste in alle rust, zonder mobieltje. Social Not-Working?

Fanatiek facebookgebruiker Ds. Trouwborst zal tijdens de dienst een inspirerende vergelijking maken tussen deze twee netwerken. De dienst vindt plaats in de Grote Kerk in Nieuwleusen. Gospelband Root 7 zorgt voor de muzikale begeleiding.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.