Home / archiefcentraal / informatieavond over nalatenschap

informatieavond over nalatenschap

Wanneer een dierbare is overleden moet er veel geregeld worden en daar wil men liever niet aan denken.Toch is het goed om op een tijdstip, wanneer je niet direct geconfronteerd wordt met een overlijden hierover na te denken. Hoe moet de uitvaart eruit gaan zien? Aan wie wil je bezittingen nalaten? Je kun je wensen vastleggen. Een uitvaartconsulent kan je informeren.

Wetten veranderen en de regelgeving staat niet stil. Het is mede daarom dat Yarden Vereniging Overijssel op maandag 13 februari een informatieve avond over nalatenschap houdt. Deze avond zal plaatsvinden in Uitvaartcentrum Kranenburg te Zwolle en in het Yarden Uitvaartcentrum in Dedemsvaart. De aanvang is om 20:00 uur. Notaris de Boer uit Zwolle en Notaris Linde uit Dedemsvaart zijn uitgenodigd om je van informatie te voorzien. Er zal voldoende ruimte zijn voor het beantwoorden van vragen.

De gratis avond start met koffie of thee vanaf 19:45 uur. Wel graag je komst, met voorkeur voor de plaats, melden via overijssel@yarden.nl of telefonisch op 06- 49983360. Aanmelden via www.yarden.nl is tevens mogelijk.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.