Home / archiefcentraal / hondenwedstrijd in balkbrug

hondenwedstrijd in balkbrug

Er vindt in de accommodatie van het manegecomplex De Diamanthal een hondenbehendigheidswedstrijd plaats. Na een serie van vier succesvol verlopen wedstrijden volgt nu de afsluitende wedstrijd op 12 februari. Organisator is de Totte Bello Agility club uit Hoogeveen.

Een groot aantal honden, van diverse rassen en groottes, strijden in verschillende klassen om de prijzen. In de hallen zijn een paar parcoursen uitgezet met verschillende hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd. De wedstrijd begint om 09.00 uur, en duurt tot het eind van de middag.

De entree is gratis. www.diamanthal.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.