Home / archiefcentraal / heren flash verslaan koploper in eigen huis

heren flash verslaan koploper in eigen huis

Het eerste heren team van Flash Nieuwleusen heeft gestunt door Oranje Nassau uit Groningen in eigen huis met 3-1 te verslaan. Voor de wedstrijd was Oranje Nassau op verliespunten nog koploper van de hoofdklasse.

De strijd in de eerste set ging gelijk op. Het foutenpercentage van Flash was te hoog en Oranje Nassau kon de set nipt winnen met 25-23. In de tweede set waren de rollen omgedraaid. Flash maakte veel minder fouten waardoor Oranje Nassau simpelweg tekort kwam. Flash speelde erg afwisselend waardoor de blokkering en de verdediging van Oranje Nassau geen antwoord op had. Flash haalde de set met 25-20 binnen.

De rest van de wedstrijd was erg eenzijdig. Flash serveerde scherp, passte uitstekend en combineerde de Groningers helemaal zoek. De aanvallen die Oranje Nassau nog ten tonele kon brengen werden door Flash met regelmaat geblokkeerd. Flash haalde beide sets dan ook eenvoudig binnen. De Nieuwleusenaren staat op dit moment op een vierde plaats met 9 punten achterstand op een P/D plaats.

“Dit was duidelijk een van onze betere wedstrijden en we kunnen heel erg tevreden zijn. We hebben in 2012 nog niet verloren en als we deze zegereeks doorzetten kan er nog van alles gebeuren”, aldus een zeer scherp blokkerende Marco Laarman.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.