herberg de klomp beste pittoreske hotel

“In Vilsteren besteden wij aandacht aan alle aspecten”, vertellen Iris van der Lichte(27) en Gert-Jan van Lochem (29) als trotse jonge eigenaren van Herberg de Klomp: “maar op het gebied van gastvrijheid willen wij onderscheidend zijn. Onze manier van werken is gebaseerd op het Aziatisch model. In dit deel van de wereld wordt pure gastvrijheid verleend. Wij reizen hier op regelmatige basis naartoe om ons te laten inspireren.”

Iris en Gert-Jan hebben een jaar geleden Herberg de Klomp te Vilsteren overgenomen na ervaring opgedaan te hebben binnen de Nationale en Internationale hotellerie. “Het is al sinds de opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht een droom geweest om samen een kleinschalig hotel te runnen. Dat Herberg de Klomp na een jaar al bekroond wordt met deze award vinden we fantastisch”, vertelt Gert-Jan enthousiast. De kracht van Herberg de Klomp is, volgens de jonge ondernemers, de mix tussen de persoonlijkheid en sfeer van een B&B en de faciliteiten en professionaliteit van een hotel.

Herberg de Klomp beschikt over 8 tweepersoonskamers en is gelegen in het Vechtdal (provincie Overijssel) op Landgoed Vilsteren, een landgoed met een bijzondere historie. Het hotel beschikt naast de kamers over een restaurant, brasserie, lounge, terras, vergaderzaal, ontspanningsruimte met sauna en een regelmatig wisselende kunstexpositie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.