Home / archiefcentraal / han noten vindt dat samsom het moet doen

han noten vindt dat samsom het moet doen

Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt ook dat de 54.000 PvdA-leden voor Samsom gaan. Hoewel Plasterk het ook goed doet. 29 Tegen 27 procent. Frans Timmermans wordt slechts in zes procent van de gevallen genoemd. Noten zelf staat niet op lijsten, hoewel wij inschatten dat de man het prima in die rol zou doen. Maar tot aan nieuwe verkiezingen moet de PvdA het doen met mensen die nu al in de Tweede Kamer zitten of op de kieslijst stonden tijdens de vorige verkiezingen.

Noten denkt dat de PvdA over een jaar of vijf, zes wel weer groter groeit. Kwestie van een goede leider kiezen en die nu eens een paar jaar achter elkaar laten zitten. “Daar moeten we nu eens een paar jaar met de vingers afblijven”, legde hij maandagavond uit bij Pauw en Witteman.

Noten: “Ik vind het een beetje mis dat het steeds over ‘wie’ gaat. We moeten onze thema’s neerzetten. De sociale sector, de woningmarkt, participatie van ouderen op de arbeidsmarkt. Ik ga opvattingen van SP en de PVV niet tot mijn deel maken, ik ben van het midden, van de genuanceerdheid. Als partij moeten we niet bij iedere tegenwind gelijk van koers veranderen.”

Voor Noten houdt dat onder meer in dat de hypotheekrenteaftrek afgeschaft moet worden met ook als gevolg dat allerlei ingewikkelde huursubsidies ook weg kunnen. “Laten we het bij die simpele thema’s houden en niet praten over allerlei ingewikkelde hemelbestormende onderwerpen.”

Lees ook

Aanvraag Corona Noodfonds indienen voor 15 februari 2021

Periode Noodfonds is verlengd tot en met 31 december 2020 DALFSEN – De coronacrisis treft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.