Home / archiefcentraal / gypsy swing kwartet in hardenberg

gypsy swing kwartet in hardenberg

JazzClub Hardenberg ontvangt op de zondagmiddagmatinee van 26 februari het Gypsy Swing Kwartet in de Voorveghter in Hardenberg. Drie jaar geleden openden zij het eerste seizoen van de Jazzclub en zetten meteen de toon met hun meeslepende, goed in het gehoor liggende jazz. Het concert werd door maar liefst 140 mensen bezocht. Jazzclub Hardenberg is daarom verheugd om de speciale muzikanten opnieuw te mogen ontvangen.

Ook zangers Ita van Dijk is deze middag van de partij. Zij brengt Franse chansons ten gehore en is bij het kwartet een zeer gewaardeerde gastsoliste. Pieter Swart zorgt voor klarinet, saxen en vocals, Georg Lankester zorgt voor (solo)gitaar, Arthur Siero speelt gitaar en Eric van Buysen zorgt voor de bas.

Belangstellenden kunnen op zondagmiddag 26 februari terecht in de foyer van Theater de Voorveghter aan het Badhuisplein in Hardenberg. De middag is van 16.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.jazzclubhardenberg.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.