Home / archiefcentraal / gvo plaatst zich voor finale toestelturnen

gvo plaatst zich voor finale toestelturnen

Dertien Ommerse turnsters reisden zaterdag 11 februari af naar Ens voor deelname aan de plaatsingswedstrijd toestelturnen vijfde divisie. In een spannende wedstrijd waarbij de uitslag tot het laatste toe onduidelijk bleef, verdienden uiteindelijk 10 dames een plaats voor de finale. Bij de meisjes gooide Tamar Martens hoge ogen bij het behalen van een tweede plek. Ilona Grotemars behaalde bij de Dames Jeugd een mooie derde plaats.

In de ochtend was er succes bij de dames Jeugd. Ilona Grotemarsink turnde een stabiele en nagenoeg foutloze wedstrijd. Dat leverde haar een derde prijs op. Fleur Nijenhuis werd vierde en Susan Harmeijer was tevreden met haar zesde plek. Ook Mariska Brinks verdiende een startbewijs, net als Chantal Kremer. Zij kwam uit in de groep meisjes Instap.

In de middag wedstrijd kwamen de meisjes Pupil 1 in actie. Tamar Martens mocht de tweede prijs in ontvangst nemen en Silke de Witte werd derde. Bij pupil 2 greep Koo Hendriksen net naast de medailles, zij werd vierde. Ook Daniek de Velde en Marieke Beniers plaatsten zich. De finale vijfde divisie is in Rijssen op zaterdag 24 april.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.