goed bezochte jaarvergadering toerclub dalfsen

De Toerclub Dalfsen hield woensdag 15 februari de jaarljikse algemene ledenvergadering. Evenals vorig jaar was de belangstelling groot, met ruim 75 aanwezigen.

Voor aanvang was er de ondertekening van het sponsorcontract met de Rabobank. Deze bank, die overigens al jaren één van de sponsoren is, zegde financiële steun voor de komende drie jaar toe. Directeur Niek Kuiper van Rabobank Vaart en Vechtstreek lichtte toe dat de steun betrekking heeft op de evenementen die Toerclub Dalfsen organiseert. Dit betreft Erbens Vechtdal Toer en de avond fiets3daagse.

De vergadering stond verder in het teken van de toekomstplannen met de Trefkoele, die invloed hebben op het clubgebouw Kadans. Ook gaat de club dit jaar met een compleet nieuwe outfit de weg op. Eind april zal dit voor het eerst gebeuren. Hiermee heeft de Toerclub nieuwe Dalfser sponsoren aan zich weten te binden. Deze nieuwe sponsoren zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Na het officiële gedeelte hield meervoudig mountainbike kampioen Jan Weevers een boeiend relaas. Hij gaf inkijk in de fabricage van moderne racefietsen en de diverse ontwikkelingen die er zijn en gaan komen. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde jaarvergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.