Home / archiefcentraal / geslaagd feestje in avondlicht

geslaagd feestje in avondlicht

In Dedemsvaart is vrijdagmiddag de carnaval al begonnen. Carnavalsvereniging De Venekloeten was te gast in zorgcentrum Avondlicht en dan wordt dat natuurlijk groot feest.

Eerst het Venekloetenlied en toen een prachtig programma. Er waren optredens van het personeel van de verpleegunit en het personeel van de keuken en ook de ‘Zangeres zonder naam’ en ‘Dorus’ maakten hun opwachting.

Prins Willy I en Jeugdprins Lars I en hun gevolg kwamen rond 15.30 uur de recreatiezaal binnen, waarna de dansmariekes optraden. De heer en mevrouw Snoijer waren het meest carnavalesk verkleed en kregen uit handen van Prins Willy I een smakelijke carnavalstaart overhandigd.

De middag werd afgesloten met een grote polonaise waarna de Hoogheden en hun gevolg werden uitgezwaaid. Voor de Prinsen van Kloetendonk en hun gevolg was de middag in zorgcentrum Avondlicht een perfect begin van de Dolle Dagen Van Kloetendonk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.