gerrit voortman lemelerbergloop in finale

De Gerrit Voortman Lemelerbergloop heeft de finale bereikt van de Verkiezing van het Leukste Hardloop Evenement van Nederland. Deze verkiezing wordt gehouden in Lemele. Iedereen kan via www.hardloopevenementvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op de Gerrit Voortman Lemelerbergloop. De prijzen zijn niet mis… Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar de Marathon van Athene! Dit is inclusief deelname aan de vijf of tien kilometer of de marathon. De tweede prijs is een iPad2.

Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, het parcours, de organisatie en de prijs/kwaliteitverhouding. De Gerrit Voortman Lemelerbergloop kreeg in de voorronde een gemiddeld cijfer van 8,8 voor sfeer.

De evenementen zijn ingedeeld op basis van het aantal deelnemers. Hierdoor maken kleine evenementen net zoveel kans op een Award als grote evenementen. Na de voorronde is een groot aantal hardloopevenementen afgevallen. Wanneer deelnemers stemmen maakt de Gerrit Voortman Lemelerbergloop volop kans op de eindoverwinning.

Er kan tot en met 22 april gestemd worden via www.hardloopevenementvanhetjaar.nl.

Voor iedere stem keert de organisatie van de verkiezing samen met haar partners vijf eurocent uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: Het Rode Kruis, Kika of De Hartstichting. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Grote Steden Trimreizen, Wahoo, Ikren.nl, Vote Company en de maatschappelijke partners: Het Rode Kruis, Kika en De Hartstichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.