flashmob als ludieke afsluiting ik lekker fit

Het winkelend publiek op het Kerkplein in Dalfsen werd dinsdag verrast door een optreden van de kinderen van basisschool De Schakel/Het Kleine Veer. Op het nummer ’Ease on down the road’ van Diana Ross kwamen de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van alle kanten mee dansen en swingen. Ook werd er een dansbattle gehouden.

Diezelfde middag werd dit nog eens dunnetjes overgedaan op het schoolplein van De Schakel. Kinderen van de groepen 1 tot en met 4 lieten hier hun danskunsten zien.

De groepen 1 tot en met 8 studeerden een flashmob in. Tijdens de muzieklessen op school (MIK muziek en ik) leerden de kinderen het lied. En onder leiding van de dansdocenten van de Muzerie leerden ze de choreografie van de flashmob.

Het einde van het project ‘Ik lekker fit’ is in zicht. Zeven weken lang heeft de school op een positieve manier gezond eten en bewegen onder de aandacht willen brengen bij de kinderen. Zo is er een gastles gegeven door een diëtiste over gezonde eetkeuzes. Ook is er op beide locaties nieuw buitenspeelgoed aangeschaft, om kinderen te stimuleren te bewegen. Vrijdagochtend sloten alle groepen af met een gezond ontbijt in de klas. Dit wordt mogelijk gemaakt door C-1000 Kamphuis in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.