festival de vecht

Na de zeer succesvolle eerste editie van Festival de Vecht eind augustus 2011 in Ommen, maakt de organisatie van Festival de Vecht zich op voor een spetterende tweede editie. Die zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013. Aan de formule van het Festival zal niet veel veranderen.

Plaats van handeling blijft een groot overdekt drijvend podium op de Vecht tegenover Hotel de Zon.

Vrijdag blijft gereserveerd voor de kinderen. Overdag zijn er workshops en ’s avonds is er een vrolijke musical, waarin de kinderen mee kunnen spelen. Zaterdagavond wordt opnieuw een super Vechtconcert gehouden met verrassende en grote namen. Het concert op de zondagmiddag houdt een meer plaatselijk en regionaal karakter. Ook de watermarkt, diverse kinderattracties en een keur aan antieke bootjes staan weer op het verlanglijstje.

Omdat de eerste editie zo veel bezoekers heeft getrokken, zal er bij de tweede editie een grotere tribune op de Vechtoever geplaatst worden. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de verschillende muzikale voorstellingen. Ook wordt het aantal sponsoraanbiedingen en arrangementen uitgebreid.

Namen van artiesten kunnen nog niet onthuld worden, maar Ron Nijhof, Dinand Martens, Aline Hofstee, Frans Heerink en Joke van Davenhorst hopen weer voor een aantal aangename, sensationele verrassingen te kunnen zorgen.

Leuke ideeën voor sponsoring, samenwerking of participatie kan doorgegeven worden aan Ron Nijhof, telefoonnummer 0529 – 45 55 50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.