Home / archiefcentraal / enquete voor burgers over n340

enquete voor burgers over n340

De PVV wil dat de stem van de burgers meetelt in het eindbesluit over de N340. De partij krijgt veel signalen waaruit blijkt dat het draagvlak voor het huidige voorkeurstraject lijkt af te brokkelen.

Jeanet Nijhof: “Wij zijn door de inwoners van Overijssel gekozen om hun belangen te vertegenwoordigen, dat mogen we nooit vergeten.” Daarom wil de PVV een enquête houden. De partij hoopt dat de andere partijen, net als de PVV, het geluid van de inwoners zwaar laten meewegen in hun besluit. Het besluit wordt in mei dit jaar in de Provinciale Staten genomen.

De opwaardering van de N340 is op dit moment wel het meest besproken dossier in Overijssel. Vanaf 2007 zijn er verschillende opties voorbij gekomen, om tot een verbetering van de doorstroming en veiligheid te komen. In september 2009 is er door de Provinciale Staten naar eer en geweten de keuze voor het huidige voorkeurstraject gemaakt. Ruim drie jaar na deze veel besproken vergadering, staan de Provinciale Staten weer in de startblokken om de afrondende fase voor dit dossier in te gaan. Hebben we te maken met veranderde omstandigheden? Hoe zwaar wegen nieuwe feiten voor de Provinciale Staten?

De PVV roept aanwonenden, mensen die in het gebied wonen of gebruik maken van de N340 of N377, op om de enquête in te vullen. De enquête is te vinden op www.pvvoverijssel.nl.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.