Home / archiefcentraal / eerste afzwemmers b diploma bij kontrast

eerste afzwemmers b diploma bij kontrast

Afgelopen donderdag hebben de eerste leerlingen voor het B-diploma afgezwommen bij Kontrast Sport & Wellness. In september is Kontrast pas begonnen met deze nieuwe B-groepen en de eerste groep kan nu al weer uitgezwaaid worden.

De kinderen die het diploma in ontvangst genomen hebben, zijn: Dinand Rozendaal, Tobias Olthof, Dennis Wienen, Franka Zweerts, Casper Lawant, Floor Kragt, Jasper van Gelder, Julian Berg, Isabel Rhee en Evan Lenderink.

Een week ervoor heeft de 1e groep A-diploma ook al afgezwommen. De kinderen die daarvoor geslaagd zijn: Pleun Feijen, Carsten Daamen, Niels Wildvank, Linde Boerema, Boaz de Lange, Conner Antonissen en Roas Kloppenburg.

De diploma’s voldoen aan alle eisen van het Zwem-ABC, maar worden in eigen beheer uitgegeven. Diploma-onderdelen zijn hetzelfde als de landelijk gehanteerde eisen, zelfs iets zwaarder. Omdat er veel vraag is naar zwemlessen wordt geadviseerd om kinderen al vroegtijdig op te geven. Voor meer informatie: 0529-434447.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.