Home / archiefcentraal / donderdag tweede drumclinic polyhymnia

donderdag tweede drumclinic polyhymnia

Muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld houdt donderdag 9 februari voor de tweede maal een drum-clinic voor kinderen. Deze clinic is ter voorbereiding op het kinderconcert tijdens de jaarlijkse uitvoering op 24 maart.

De eerste drum-clinic vond plaats op maandag 30 januari in BSO Allio en was met ruim 65 deelnemers volgens de organisatie een groot succes. In de centrale hal van de Regenboogschool konden de kinderen zich uitleven op instrumenten van Polyhymnia en emmers van Multimate. Ook donderdag is Locatie Regenboog aan Dorpsstraat 6 het decor van de clinic die om 15.30 uur begint.

Ter voorbereiding op het kinderconcert zijn er op 7 en 14 maart nog twee drumrepetities in het gebouw van Polyhymnia aan Kroonplein 68. Tijdens de uitvoering op 24 maart mogen de kinderen uiteindelijk op het grote podium hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Wie donderdag niet naar BSO Allio kan komen, maar wel mee wil doen met de repetities, is tijdens die avonden gewoon welkom.

Voor meer info zie: www.muziekverenigingpolyhymnia.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.