doelpuntrijk gelijkspel marienberg in oefenduel

Terwijl carnaval het afgelopen weekeinde hoogtij vierde, hielden de voetballers van Mariënberg zich bezig met de voorbereiding op de hervatting van de competitie. In deze voorbereiding hielden de roodzwarten tweedeklasser SVVN uit Nijverdal thuis op een 3-3 gelijkspel.

Bij afwezigheid van spits Theo de Lange, begon A1-junior Bertin Veurink in de basis. Al vrij vroeg in het oefenduel kwam de thuisploeg op voorsprong. Niek Noeverman verschalkte met een droge schuiver de keeper van de gasten. Lang kon Mariënberg niet genieten van de voorsprong, want Yilmaz trok de stand eveneens met een harde knal weer gelijk. Rolf Hofsink zorgde vervolgens voor een nieuwe voorsprong: hij bleef koel en gaf andermaal de doelman het nakijken. Een onnodige overtreding in het strafschopgebied leidde de 2-2 in. Micheal Zweers vloerde zijn tegenstander en scheidsrechter de Jonge kon niet anders dan de bal op de elf meter leggen. Weer was het Yilmaz die het vonnis voltrok, al zat Jelle Brinks er nog wel aan met zijn vingers.

Voor rust kreeg Mariënberg via Noeverman en Hofsink nog twee goede kansen, maar de keeper van de ploeg uit Nijverdal redde knap. Diezelfde poortwachter ging na rust wel opzichtig in de fout. Hij onderschepte een diepe pass maar liet de bal weer uit zijn handen glippen. Kris Noeverman was er als de kippen bij om te profiteren van de blunder en schoot gemakkelijk de 3-2 tegen de touwen. Voor de derde keer deze middag wist SVVN de achterstand echter ongedaan te maken. Opnieuw was hier een strafschop voor nodig, met de eindstand van 3-3 tot gevolg.

Volgende week dient de ploeg van trainer Hennie Haverkort thuis aan te treden tegen SVI uit Zwolle. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.