dedemsvaart dance event zoekt sponsoren

Goede evenementen bereiken veel mensen en kunnen daarom van grote waarde zijn voor een onderneming. Als sponsor haakt de onderneming aan bij de doelgroep, wordt de naamsbekendheid van de onderneming vergroot en krijgt die onderneming de mogelijkheid om zich als een maatschappelijk betrokken bedrijf te profileren.

Met deze speerpunten gaat de Stichting Hollands Talent, de organisator van het Dedemsvaart DAnce Event, de Dedemsvaartse ondernemers benaderen met het verzoek om het evenement financieel te steunen. Het gratis toegankelijke festival wordt zaterdag 23 juni gehouden op het Kalkoventerrein en het Gashouderpodium.

Stichting Hollands Talent bereikt met het D-DAE concept een groot regionaal publiek waarin jongeren en jong volwassenen centraal staan. “Hierdoor is het evenement aantrekkelijk voor zowel lokale als regionale sponsoren. Ervaring met andere soortgelijke evenementen leert ons dat deze opzet een breed publiek aanspreekt tussen 16 en 45 jaar”, vertelt Arsanio Wiet, voorzitter van de Stichting Hollands Talent.

Mede dankzij de medewerking van enkele tientallen vrijwilligers kan de Stichting het openlucht festival organiseren. “Indien een ondernemer affiniteit heeft met cultuur en op zoek is naar een ideaal platform om de doelgroep marketingtechnisch attent te maken op de producten en/of diensten van zijn bedrijf, dan is het Dedemsvaart Dance Event absoluut iets voor die ondernemer”, aldus de voorzitter van de Stichting.

Op de festivaldag is er van 13.00 tot 18.00 uur niet alleen muziek, maar zullen er ook workshops worden gegeven voor de jeugd tot 16 jaar. Na 18.00 uur is het festival toegankelijk voor jongeren van 16 jaar en ouder. “Natuurlijk is die oudere jeugd ’s middags ook meer dan welkom op het festivalterrein”, besluit Arsanio Wiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.