Home / archiefcentraal / dansworkshop russischoekraiens bij ralda

dansworkshop russischoekraiens bij ralda

Hennie Konings geeft zondag 26 februari een dansworkshop Russisch/Oekraïens bij Dansgroep Ralda in Raalte. De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Meedoen kost slechts 12,50 euro (leden Ralda/Debka betalen 11 euro).

Er zit een maximaal aantal van 30 deelnemers aan vast, dus schrijf je snel in via info@ralda.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De workshop is onderdeel van het jubileumjaar. Ralda bestaat dit jaar namelijk 40 jaar.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.