Home / archiefcentraal / damovo maakt muzikaal programma bekend

damovo maakt muzikaal programma bekend

Dalfser welbekende tentfeest is weer in aantocht: de Damovo dagen! Van 16 tot en met 19 mei staat Dalfsen vier dagen lang in het teken van gezelligheid, kermis én muziek. Het muzikale programma is rond en de organisatie heeft een aantal verrassende acts weten te strikken voor het feest. De Damovo dagen vinden net als vorig jaar plaats bij het gemeentehuis in Dalfsen.

De band die het spits mag gaan afbijten is Coverband Barcode. De zes muzikanten uit Zwolle starten op woensdag 16 mei. Ze wekken veertig jaar pophistorie tot leven. Pop, rock, Nederlandstalig, soul, disco: het komt allemaal voorbij. Dus muziekliefhebbers kunnen heerlijk uit hun plaat gaan deze avond!

Op Hemelvaartsdag zijn de Nederlandstalige muziekliefhebbers aan de beurt. Dan draait Radio NL Drive in Show vanaf 17.00 de beste hits van eigen bodem. Wanneer de tijd rijp is grijpt André Hazes look-alike Henri van Velzen de microfoon. Deze sympathieke zanger zingt de bekende Hazes liedjes, maar ook nummers van zijn eigen album, zoals ‘Het leven is een feest’. DJ Buffel uit Dalfsen sluit de avond swingend af.

De Dalfser topformatie NIKX is dit jaar weer terug van weggeweest! Zij treden vrijdag 18 mei op in de feesttent. Door de jaren heen is deze ijzersterke band uitgegroeid tot een regionaal begrip. In het repertoire van NIKX zitten nummers uit de jaren zeventig, maar ook recent en eigen werk. Het varieert van Acda en de Munnik tot AC/DC en van Kane tot The Brandos. De bandleden van NIKX zullen gegarandeerd de tent compleet op z’n kop zetten.

Voor de vierde en laatste Damovo dag van 2012 heeft de organisatie één van Nederlands meest flamboyante podiumacts weten te strikken… Pater Moeskroen! De band die in 1991 landelijk doorbrak met het nummer Roodkapje, rukt uit met een vrachtwagen vol feestelijke hits en een enorme dosis speelplezier. Op de bühne van Dalfsen dus een absolute topper! In de pauzes van Pater Moeskroen zorgt DJ Buffel wederom voor de nodige gezelligheid.

Het totale programma voor de Damovo dagen is bijna rond. Naast de kermis, de fietstocht op Hemelvaartsdag en het vuurwerk op vrijdagavond, is er in de feesttent van alles te beleven voor jong en oud. Voor meer informatie kun je kijken op www.damovodalfsen.nl. Hier staan ook filmpjes op van de optredende artiesten.

Het is vanaf nu ook mogelijk om via Twitter op de hoogte blijven van het laatste Damovo nieuws: www.twitter.com/DamovoDalfsen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.