Home / archiefcentraal / clubkampioenen bij gvo

clubkampioenen bij gvo

Terwijl het buiten vroor dat het kraakte steeg de temperatuur in een bomvolle sporthal de Slaghen tot ruim boven nul waar afgelopen zaterdag 4 februari de clubkampioenschappen werden gehouden. Alle recreatie- en selectiegroepen van de gymvereniging streden voor de felbegeerde wisselbekers. Dit jaar was het een springwedstrijd over drie onderdelen waarin medailles te verdienen waren binnen de eigen leeftijdsgroep.

Voor sommige deelnemers was het de eerste echte wedstrijd en dat leverde vertederende beelden op. Er werd regelmatig gegroet naar papa en mama in het publiek in plaats van naar de jury. De hoogste score van de jongens, de meisjes en de selectieleden bepaalden de uiteindelijke clubkampioenen. De hoogste eer ging naar trainer en trouw lid Martin de Jong die met een totaal van 32 punten overtuigend won. Laura Polman prolongeerde haar titel bij de meisjes recreatie met een score van 27,8 en bij de jongens mocht Nanne Winters de wisselbeker in ontvangst nemen. Hij scoorde 25,27 punten.

door Tamar Boeve

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.