club minister selecteert barkeepers

De voorbereidingen voor de opening van Club Minister op 10 maart zijn in volle gang. Twintig jonge enthousiastelingen hebben woensdag hun tapkunsten geshowd en hopen zo een plekje achter de bar van Club Minister te bemachtigen.

EQUIPE, Studio TaS, Randstand en taptalent 2011 Henk Kranendonk vormden de jury voor deze spannende competitie. Naast verschillende opdrachten, gebaseerd op teambuilding en het zoeken naar oplossingen voor diverse doemscenario’s, werd er natuurlijk volop bier getapt. De jury heeft voornamelijk gelet op uitstraling, presentatie, enthousiasme en natuurlijk de tapkunsten.

De drie winnaars van de biertapwedstrijd zijn al verzekerd van een baan als barkeeper. De overige deelnemers krijgen binnenkort te horen of zij zijn geselecteerd. Naar verwachting wordt er binnenkort een tweede biertapwedstrijd gehouden.

Club Minister opent op 10 maart haar deuren in het FC Zwolle stadion. Kijk voor meer informatie op www.clubminister.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.