busreis naar eo jongerendag

Omdat het vorig jaar supergaaf was en enorm gezellig, gaan ze dit jaar gewoon weer! Vanuit Nieuwleusen vertrekt er op zaterdag 9 juni weer een bus naar de EO-Jongerendag in het Gelredome in Arnhem.

De EO-jongerendag is een gezellige dag voor jongeren uit heel Nederland. De dag wordt gevuld met muziek en leuke activiteiten. Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar ‘Made for You’. Er zijn ook al twee artiesten bekend: LZ7 en de Casting Crowns uit Amerika!

“We willen benadrukken dat iedereen die mee wil, de dag kan beleven zoals hij of zij dat zelf wil. Als je wilt meedansen op de muziek dan doe je dat, luister je liever rustig naar de muziek dan kan dat ook. Niets is verplicht en iedereen danst op zijn of haar eigen manier. En dat maakt het zo’n geweldige sfeer,” aldus de enthousiaste organisatie.

De leeftijdsgrens ligt tussen de 12 en 50 jaar, dus schroom niet als je mee wilt. Je kunt je opgeven voor 15 maart, door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar jdc@kerkpleinnieuwleusen.nl, ter attentie van Annemarie Schoemaker. Je krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie over onder andere de kosten en vertrektijden. Ben je jonger dan 12 jaar dan mag je ook mee, maar dan wel onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.

Meer informatie is te vinden op www.eojongerendag.nl en op facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.