Home / archiefcentraal / bomenexcursie door het reestdal

bomenexcursie door het reestdal

Wandel mee met een natuurgids langs de bomen in het Reestdal. Er worden allerlei soorten bomen bekeken en samen met de deelnemers worden de geheimen van het bos ontrafeld. Hoeveel bomen staan er eigenlijk in een bos? Wat is het verband tussen een boom en zijn omgeving? Waarom staat een wilg in het water, een els aan de rand, een beuk houdt van rust en jeneverbessen van stuivend zand. Altijd al mystieke verhalen over bomen willen horen of de binnenkant van een boomstam willen bekijken? Ga dan op zondag 19 februari mee op bomentocht.

De excursie start bij bezoekerscentrum De Wheem, begint om 13.30 uur en kost 3 euro, kinderen betalen 1,50 euro. Om 15.00 uur geeft de Stichting Kamermuziek Oud Avereest in de Reestkerk tegenover De Wheem een concert.

www.landschapoverijssel.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.