Home / archiefcentraal / apple ipad voor familie zomerdijk uit dalfsen

apple ipad voor familie zomerdijk uit dalfsen

ASC’er Gerrit Zomerdijk mag zich de gelukkige winnaar van een Apple iPad noemen. Fons Eilert Autoservice in Dalfsen houdt elke drie maanden een sponsoractie in samenwerking met de voetbalverenigingen ASC en SV Dalfsen. Op vrijdag 17 februari heeft de eerste trekking plaats gevonden. Uit een grote doos met deelnemers werden drie gelukkige prijswinnaars getrokken, waarbij Gerrit Zomerdijk er met de hoofdprijs vandoor ging.

De tweede prijs, een Nintendo Wii spelcomputer, ging naar SDV’er Gerard Grobbee. SVD’er Jeroen Reimert won de derde prijs: een boormachine.

Met deze trekking is de eerste ronde van de sponsoractie afgesloten. De tweede ronde is inmiddels van start gegaan en loopt tot en met april 2012. Ieder lid dat in deze periode zijn of haar auto aanbiedt voor een grote beurt bij Fons Eilert Autoservice, kan meespelen. Bonnen zijn verkrijgbaar in het clubgebouw en bij de receptie van Fons Eilert Autoservice.

Voor ASC en SVD betreft het ook een interessante actie, want elke deelnemer levert 25 euro voor de vereniging op!

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.