amsterdamse avond bij den herdenbergher

Hardenberg meets Amsterdam. Den Herdenbergher houdt een dansavond, waarbij grote hits gedraaid worden. Zanger Ruud Bos geeft een optreden. Hij is een allround zanger en entertainer met een heel divers repertoire. Het Nederlandse en Amsterdamse lied kan hij als ras-Amsterdammer als geen ander vertolken. Daarnaast brengt hij ook covers, feestmuziek en eigen nummers ten gehore.

De avond is op 18 februari van 22.00 tot 02.00 uur. “We willen onze gasten een zo breed mogelijk aanbod aan uitgaan bieden, waarbij gezelligheid, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren”, aldus bedrijfsleider Jan Kremer. “Een muziekcafé met gezellige thema-avonden zoals de Amsterdamse avond, kunnen daarbij dan ook niet ontbreken!”

Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl