activiteiten in het vechtgenotenhuis

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die met kanker zijn geconfronteerd worden bijeenkomsten georganiseerd door de Stichting Vechtgenoten op de woensdagmiddag in het Vechtgenotenhuis. Op woensdagmiddag 22 februari vindt weer zo’n bijeenkomst plaats. Tijdens deze middagen is er tijd voor knutselen, ontspannen, verkleden, bakken, spelletjes en er is tijd om elkaar beter te leren kennen. Ook de ouders/begeleiders zijn deze middag van harte welkom. Meer info is te vinden op de website, onder jeugdactiviteiten. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

De voeten verdienen wat extra zorg en aandacht. Daarom komt Roelien Ruiter, pedicure, op donderdagmiddag 23 februari naar het Vechtgenotenhuis om je voeten te verwennen: je kunt kiezen uit een voetbehandeling of een voetmassage. Aanvang 14.00 uur, kosten2 euro 50. Opgave minimaal 2 dagen vooraf.

Een zeepketting is een ketting met kralen (van glas, hout, metaal, etcetera) in combinatie met stukjes geurige zeep. Deze zeepketting kan je ophangen / neerleggen ter decoratie in de badkamer, toilet of waar je maar wilt. Op dinsdagmiddag 28 februari kun je zo’n zeepketting maken onder leiding van Thalitha Breukelman. Opgave minimaal 2 dagen vooraf. Kosten 7 euro 50, aanvang 14.00 uur.

www.vechtgenoten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.