zingen voor je leven

Het koor Zingen Voor Je Leven van Stichting Vechtgenoten in Ommen is op vrijdag 13 januari van start gegaan. Het koor is bedoeld voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en het heeft als doel om jezelf en anderen energie en kracht te geven door middel van zang. Zangervaring is niet nodig, het plezier in samen zingen staat voorop. Er wordt om de veertien dagen op vrijdagmorgen gerepeteerd onder leiding van Bernard Slofstra. Op vrijdagmorgen 26 januari is de eerstvolgende repetitie van 9.30 tot 11.45 uur. De kosten zijn zestig euro per half jaar. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Vechtgenoten.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpati├źnten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.