youth alpha cursus

De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Dalfsen verzorgt samen met andere kerkgenootschappen in Dalfsen een Youth Alpha cursus. De eerste cursusavond is op vrijdag 20 januari van 19.00 tot 21.30 uur aan de Vossersteeg 74 in Dalfsen.

De GKV heeft de cursus drie jaar lang zelf georganiseerd, maar heeft dit jaar contact gezocht met andere kerkgenootschappen in Dalfsen die veel overeenkomsten hebben met de GKV. De organistatie hoopt dat dit een eenduidig signaal mag zijn om kennis te maken met het christelijk geloof. De Youth Alpha Cursus is een basiscursus voor jongeren tussen de 17 en 23 jaar om te ontdekken wie Jezus eigenlijk was en is.

De cursus zal op een aantal vrijdagen plaatsvinden. Meer informatie vind je in de bijlage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.