Home / archiefcentraal / workshop tiffany

workshop tiffany

De workshop Tiffany in het Vechtgenotenhuis in Ommen zal op donderdagmiddag 26 januari vervolgd worden. De driedelige workshop wordt gegeven door Loes van der Linde en is van start gegaan op 12 januari. De middag begint om 14.00 uur en bestaat uit het maken van een eigen raamhanger met een mozaïek van verschillende kleuren glas. De kosten zijn veertig euro per persoon voor drie dagdelen. Het laatste deel van de workshop is op donderdag 9 februari.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / workshop tiffany

workshop tiffany

Loes van der Linde geeft een workshop Tiffany op donderdagmiddag 12 januari aanstaande in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Dit is de eerste workshop in een serie van drie. De volgende twee delen zijn op donderdag 26 januari en donderdag 9 februari. Tijdens de workshops kun je een raamhanger maken met een prachtig mozaïek van verschillende kleuren glas.

De aanvang is 14.00 uur en de kosten bedragen 40 euro per persoon voor drie dagdelen. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf gedaan te worden. De workshop kan plaatsvinden bij een minimum aantal gasten van twee, het maximum is zes gasten.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.