Home / archiefcentraal / workshop mozaiek

workshop mozaiek

Er is weer een workshop mozaïek onder leiding van Thea Veenstra op dinsdagmiddag 31 januari in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken, maar je kunt ook bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door het met mozaïek te bewerken. De kosten voor de workshop bedragen vijf euro per persoon, exclusief materiaal zoals glas, tegel en kiezel. De workshop begint om 14.00 uur en je moet je minimaal twee dagen van tevoren opgeven.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / workshop mozaiek

workshop mozaiek

Er is weer een workshop mozaïek onder leiding van Thea Veenstra op dinsdagmiddag 17 januari in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken, maar je kunt ook bestaande gebruiksvoorwerpen een apart uiterlijk geven door het met mozaïek te bewerken. De kosten voor het volgen van de workshop bedragen vijf euro per persoon, exclusief materiaal zoals glas, tegel en kiezel. De workshop begint om 14.00 uur en je moet je minimaal twee dagen van tevoren opgeven.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.