Home / archiefcentraal / winterfeest in beerzerveld

winterfeest in beerzerveld

“Er hebben zich al 42 standhouders ingeschreven, de tent hebben wij ook groter gemaakt waardoor er meer ruimte is voor de bezoekers. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Telman en Café-Restaurant Beerzerveld. Er zijn verschillende demonstraties, modeshows en iedereen krijgt na afloop een ‘goodiebag’ mee”, aldus Zoetebier, voorzitter van de handelsvereniging.

Vrijdag wordt er vroeg afgetrapt door geheime zenderpiraat MaisKoel FM. Vanaf vijf uur ’s middags kan er plaatjes worden aangevraagd. “De donaties komen ten goede aan KIKA, live-optredens zijn er van Silvia Swart en Yoy Woelders. Tegelijkertijd vindt er vanaf half acht het KIRI koppeldarttoernooi plaats, inschrijven kan tot 19.00 uur maar ook via het nummer 06-22221087.”

Alle plaatselijke ondernemers steken deze dagen zelf de mouwen uit de handen en kunnen zaterdagmorgen ook aan de arbeid. “Nieuw dit jaar is de beurs van Old-Timer Club ’t Oale Kreng uit Vroomshoop en de eerste Beerzerveldse Jeugd Vrijmarkt vanaf elf uur. Jeugd kan zich opgeven via info@hvbeerzerveld.nl , graag wel snel want vol = vol.”

Het sportieve hoogtepunt tussen alle festiviteiten vormt al die jaren de Brug tot Brugloop, georganiseer in samenwerking met M&M Runevents. “De wedstrijd begint om 15.00 uur met de 1 kilometer voor de allerjongsten die zich via de basisscholen al opgegeven hebben, hierna vinden de andere afstanden van 3, 6 en 9 kilometer plaats. Dweilorkest de Haarschutters zal voor de vrolijke noot zorgen en voor de kinderen is er een springkussen in de feesttent.”

Fragment, onder andere de jaarlijkse afsluiter op de Zwarte Cross, zal ’s avonds de feesttent op haar grondvesten doen schudden. De band werd ooit uitgeroepen tot beste live-act en heeft meer dan 160 optredens per naam achter haar naam staan. “Wij zullen er alles aan doen om het ook deze editie weer tot een ongekend succes te maken. Tevens maken wij een deel van de opbrengst over aan KIKA. De locatie is op de parkeerplaats voor sportpark Het Westerpark van voetbalvereniging Mariënberg. Wij zijn er klaar voor”, besluit de enthousiaste preses van ondernemend Beerzerveld en omstreken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.