winst voor heren flash

De heren van de Hypotheekgroep Flash Nieuwleusen mochten zaterdag 28 januari aantreden tegen het tweede van Olhaco uit Hoogeveen.

Flash startte matig met de wedstrijd. De heren hadden moeite om de service van de Hoogeveners onder controle te krijgen en kwamen gelijk op 4-0 achterstand. Olhaco speelde daarnaast een gevarieerd aanvalsspel aan het net, waardoor Flash ook blokkerend en verdedigend de nodige moeite had. Gedurende de set kwamen de heren beter in hun spel. Maar aan het eind van de set maakte Flash meerdere persoonlijke fouten, waardoor Olhaco makkelijk de set binnen kon slepen: 25-18.

De tweede set werd er beter gevolleybald, maar nog steeds bleek de service een plaag voor Flash. Een wissel halverwege de set bleek goed uit te pakken en Flash won deze set met 24-26.

In de derde en vierde set kwam de pass beter aan bij de spelverdeler en Flash benutte uitstekend de gaten in het achterveld. Het verzet van Olhaco was helemaal gebroken en de Nieuwleusenaren wonnen de derde en vierde set zeer eenvoudig met respectievelijk 25-15 en 25-16. “Wij kwamen steeds beter in de wedstrijd en het enorme gat in het centrum van de verdediging werd goed benut,” aldus Almar Meijerink, die door een schouderblessure voorlopig niet inzetbaar is.

Zaterdag 4 februari mogen de heren thuis om 17.30 uur aantreden tegen het derde van de Groningse studentenvereniging Donitas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.