Home / archiefcentraal / winnen door gevouwen handen in dalfsen

winnen door gevouwen handen in dalfsen

Het thema van dit jaar is aangeboden en voorbereidt door Christenen uit Polen. Voorgangers zijn pastoraalwerker E. Feenstra en pastor L. Gunnink. Muzikale medewerking wordt verleend door het Rooms Katholieke Dameskoor. In deze dienst zullen de oecumenische kaarsen aan de verschillende kerken worden uitgewisseld. De collecte is bestemd voor de Vrienden van Vluchtelingenwerk te Dalfsen.

Deze dienst is de start van de oecumenische week van Gebed voor de Eenheid. Dit jaar wil de Raad van Kerken in Dalfsen alle dagen stil staan bij deze week door middel van korte vieringen in de diverse kerken die aangesloten zijn bij de Raad. Alle vieringen beginnen om 19.00 uur en zullen het karakter van een vesper hebben.

Maandag 16 en dinsdag 17 januari in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Polhaarweg in Dalfsen. Woensdag 18 januari in de Rooms Katholieke Kerk in Hoonhorst. Donderdag 19 januari in de Grote Kerk in Dalfsen en vrijdag 20 januari in de Rooms Katholieke Kerk in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.