Home / archiefcentraal / wens plaatselijk belang beerzerveld

wens plaatselijk belang beerzerveld

Naar elkaar toegegroeid omdat er zoveel raakvlakken waren: scholen, kerk, verenigingsleven, instellingen, recreatie en werkgelegenheid. Vanwege deze verbondenheid is er één vereniging voor plaatselijke belangen, die samen met de bewoners deze dorpen leefbaar wil houden.

De bestuursleden van Plaatselijk Belang Beerzerveld Mariënberg: Roel Warrink, Gerrit Lennips, Gerrie Woertink, Hendri Lohuis, Carlien van der Veen, Albert Bremmer, Jan Hans, Alex Willems en Hetty Rosink willen zich ook komend jaar inzetten voor de leefbaarheid van de kleine kernen Beerzerveld en Mariënberg.

PBBM wenst u een voorspoedig en gezond 2012.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.