wedstrijd van de week ozc den ham

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De vorige Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week werd niet goed voorspeld. Deze week een nieuwe kans. Wat wordt de uitslag van OZC tegen Den Ham

OZC mag zaterdag proberen om tegen ‘Nam’ drie punten te pakken. De eerste wedstrijd in Den Ham leverde een zege op voor Den Ham (5-0), maar OZC wil en zal drie punten moeten pakken om niet in de gevarenzone te blijven hangen. Den Ham staat in de middenmoot maar heeft de punten ook wel nodig.

Voor beide teams een belangrijke derby. Voor OZC is het zaak om te winnen, omdat vorige week ASC’62 en Nieuwleusen wel de volle winst pakten. IJs en weder diende kunt u om half 3 in de Ham de wedstrijd volgen. Waag maar een gokje zou ik zeggen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 28 januari 14.30 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.