Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week lemele vsw

wedstrijd van de week lemele vsw

Als het weer meezit, dan mag Lemele zaterdag de wei weer in. Het elftal, dat goed begon aan de competitie, is nu terug te vinden op plek negen met zeventien punten uit twaalf wedstrijden. Het begon de competitie met een 4-1 zege op laagvlieger VSW uit Windesheim. Deze ploeg staat stijf onderaan met twee puntjes.

Taak voor Lemele om zaterdag de drie punten terug naar Lemele te nemen. De laatste wedstrijd tegen Wythmen werd met 3-1 gewonnen, maar daarvoor werd er drie keer op rij verloren. Zaak om het nieuwe jaar goed te beginnen, maar VSW wil ook weleens een wedstrijd winnen. Dus de mannen van Hendri Zwinselman zijn gewaarschuwd.

De wedstrijd op Sportpark De Bosrand in Zwolle begint om 14.30 uur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.