Home / archiefcentraal / warme maaltijd voor senioren

warme maaltijd voor senioren

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt op zondag 29 januari voor de 65-plussers in Dalfsen en Nieuwleusen een gezellige warme maaltijd. De maaltijd wordt gehouden in Hotel-restaurant Het Roode Hert en bestaat uit soep en een hoofdgerecht. Om 13.00 uur is iedereen van harte welkom bij het Roode Hert aan de Hessenweg in Dalfsen. De kosten bedragen tien euro per persoon, exclusief drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. Opgeven voor deze maaltijd kan tot donderdag 26 januari 12.00 uur bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleyendal 89, telefoonnummer: 0529-434570.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.