voorzitter meijerink uitdagend jaar voor usv

op de vereniging afkomen die de nodige inzet van haar leden vereist.”

Hij doelt hiermee op een aantal grote projecten die op stapel staan. “Door de onverwacht grote ledenaanwas is de vereniging genoodzaakt haar accommodatie aan te passen. Zo wil de club een nieuwe aanbouw bij de kleedkamers, een nieuwe opslagloods voor de materialen en een nieuwe ballenruimte realiseren,” aldus Meijerink.

Naast de geweldige gemeenschapszin die men binnen de vereniging kent, prees Meijerink ook de grote maatschappelijke betrokkenheid. “Die betrokkenheid heeft er onder andere voor gezorgd dat een tweetal vooraanstaande bedrijven een financiële bijdrage voor de te plaatsen lift, ten behoeve van de moeilijk ter been zijnde mensen, heeft toegezegd”. In het kader van het project voor de opvang van risicojongeren heeft de provincie Overijssel, via de gemeente Dalfsen, inmiddels een subsidie aan de vereniging toegekend voor de overkapping van haar boardingveld.

“Met het initiëren van het project met betrekking tot de opvang van risicojongeren geven wij duidelijk een signaal af dat wij ook de ogenschijnlijk wat complexere maatschappelijke vraagstukken durven op te pakken” aldus de voorzitter. Meijerink is erg blij met de ambitieuze weg die de jeugd is ingeslagen, mede dankzij een uitstekend functionerende Technische Commissie.

Ook het aantal vrijwilligers dat de accommodatie onderhoudt is verrassend sterk toegenomen. “Met uitstekende hulpmiddelen, die de club mede dankzij haar supportersvereniging heeft kunnen aanschaffen, is het bijna een eer om met deze enthousiaste groep vrijwilligers te mogen samenwerken,” volgens de preses.

Op digitaal gebied, waaronder de website, heeft de club ook weer de nodige stappen kunnen zetten, maar natuurlijk ontbrak ook niet een kritische noot. “De vereniging wordt namelijk de laatste tijd door de gemeente Dalfsen in verwarring gebracht door het gewijzigde accommodatiebeleid. Nog maar pas geleden is er een nieuwe huurovereenkomst getekend, die nu alweer op de schop moet. Daar is USV niet echt blij mee omdat er zeer recent door de vereniging fors geïnvesteerd is in onder andere nieuwe verlichting. De gemeente gaat nu een groot deel van het onderhoud, waaronder de verlichting, zelf ter hand nemen en komt dus min of meer bij USV in een gespreid bedje,” meldt de voorzitter van de blauw-witten.

Uiteraard refereerde Meijerink ook aan de sportieve resultaten van de vereniging. “Na het behalen van de eerste periodetitel staat de deur naar de vierde klasse van haar vlaggenschip hierdoor open.” De voorzitter heeft er dan ook alle vertrouwen in dat 2012 voor de vereniging op alle fronten een topjaar wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.