voorstelling omas oma

Oma´s Oma. Zo luidt de titel van de familievoorstelling van Ida van Dril. Zij treedt zondag 5 februari op met haar beeldend poppentheater over herinneringen, vergeten en accepteren. Alle oma’s hebben geluk: zij hebben gratis toegang tot de voorstelling! Oma´s Oma begint om 15.00 uur in Theater Carrousel in Ommen.

“Kinderen begrijpen en voelen veel meer dan wij volwassenen denken,” aldus de 28-jarige theatermaakster Ida van Dril. “Ik geef kinderen graag iets uit mijn voorstellingen mee om over na te denken.” Samen met theatermaker Fred Delfgaauw maakte ze de voorstelling Oma’s Oma. Tijdens deze familievoorstelling wordt, met behulp van drie poppen, het verhaal vertelt van Merel die niet begrijpt waarom haar demente oma zo raar doet. In de voorstelling zijn veel van Ida’s eigen ervaringen verwerkt. Daarnaast haalt ze haar inspiratie uit sprookjes en mythologieën. “Ik wil in mijn voorstellingen een diepere laag aanbrengen. Kinderen zijn veel slimmer dan wij denken. Ze nemen de boodschap van de voorstelling onbewust mee naar huis en denken daar later nog eens over na.”

Het is voor Van Dril ook belangrijk dat de ouders van de kinderen kunnen genieten van haar voorstelling. “Een goede kindervoorstelling is een voorstelling voor volwassenen, waar kinderen met plezier naar kunnen kijken.” Oma’s Oma is een ontroerende voorstelling voor kinderen vanaf zeven jaar. Oma’s hebben zondag 5 februari gratis toegang tot de familievoorstelling.

De voorstelling maakt deel uit van het TimmyTimsTheater, een samenwerking tussen de theaters in Ommen, Raalte en Nijverdal. Alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar kunnen gratis lid worden van de TimmyTimsTheaterClub! Met een speciaal paspoort sparen ze voor een gratis voorstelling. Voor meer informatie kun je kijken op de website www.timmytimstheater.nl.

Kaarten voor de voorstelling kosten negen euro per stuk. Ze zijn te bestellen op www.theatercarrousel.nl, via info@theatercarrousel.nl of telefoonnummer 06-20691091. Ook kun je kaarten kopen bij VVV Ommen, telefoonnummer 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.