Home / archiefcentraal / voorlezen in de bibliotheek van oudleusen

voorlezen in de bibliotheek van oudleusen

Omdat beide instellingen verhuisd zijn werd er dit jaar op een iets andere manier invulling aan gegeven. In de vernieuwde Wiekelaar zitten de bibliotheek en de peuterspeelzaal nu onder hetzelfde dak. De peuters ontbeten eerst in de peuterspeelzaal met lekkere broodjes en een eitje en gingen daarna naar de bibliotheek waar ze werden voorgelezen door de wethouder. De peuters leefden allemaal mee met het kleine uiltje dat mama kwijt was en waren maar wat blij dat mama uiteindelijk gevonden werd. Een leuk prentenboek geschreven door Chris Haughton, aldus de kinderen en leiding.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.