Home / archiefcentraal / voorleesheld han noten

voorleesheld han noten

Han Noten heeft woensdagochtend 18 januari een spannend boek voorgelezen bij de agrarische kinderopvang De Kleine Kornuiten in Dalfsen. Het voorlezen ging gepaard met een traditioneel voorleesontbijt, dat het startsein vormde van de nationale voorleesdagen.

De kinderen luisterden onder het genot van een broodje aandachtig naar het spannende verhaal dat Han Noten voorlas. Na afloop bedankte iedereen hem met een ‘high five’ en een creatief zelfgemaakt boek.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.