Home / archiefcentraal / vlooienmarkt balkbrug

vlooienmarkt balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug vindt zaterdag 28 januari weer de maandelijkse vlooienmarkt plaats. De organisatie van deze eerste vlooienmarkt van het nieuwe jaar is in handen van vrijwilligers van Stichting Paardensport Avereest. Beide hallen zijn tot de laatste plaats bezet door standhouders. Dit betekent een enorme aanvoer van spullen met een zeer grote diversiteit. Er wordt dan ook veel bezoek verwacht. De aanvoer bestaat voornamelijk uit gebruikte spullen, zoals (boeren)antiek, curiosa, veel speelgoed, boeken, fietsen en gereedschap. Bovendien hebben verzamelaars op zoek naar spulletjes hier vaak succes.

De entree bedraagt een euro per persoon en voor kinderen is het gratis, evenals de parkeervoorziening rond de hallen. De markt is geopend van 8.00 tot 13.00 uur. Voor meer informatie (onder andere voor standhouders) kun je bellen met 0529-484034. Ook kun je terecht op de website www.diamanthal.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.