verwenmiddag stoelshiatsu

Helga Wensink, van ‘touchofflowers.nl’, komt op donderdagmiddag 19 januari naar het Vechtgenotenhuis in Ommen om ontspannende stoelshiatsu-massages te geven. De behandeling geeft nieuwe energie, ontspanning en rust. Deze vorm van stoelmassage is voor vrijwel iedereen prettig en wordt gekleed ondergaan. Helga Wensink geeft de massages vanaf 14.00 uur en de kosten zijn 2,50 euro per persoon. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf gedaan te worden en er is een maximum van vijf gasten.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.