verblijfplaats ontvoerd meisje bekend

De verblijfplaats van de op 15 december verdwenen Poolse Paula Czajkowskais bekend. Zij verblijft bij haar vader in Polen. De Poolse autoriteiten hebben hierover contact gehad met de politie Dalfsen / Ommen. Nagegaan wordt welke juridische stappen er gezet kunnen worden om het meisje weer met haar moeder in Oudleusen te verenigen en een strafrechtelijke vervolging tegen haar vader in te stellen.

Op 15 december werd door een Poolse inwoonster van Oudleusen aangifte gedaan van vermissing van haar 10-jarige dochtertje Paula. Het meisje vertrok die avond rond 18:30 uur per fiets met de mededeling dat zij naar een vriendinnetje zou gaan. Kort daarna kreeg de vrouw, van haar Poolse ex-man en vader van het meisje, bericht dat hun dochtertje bij hem was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.